стрічка

Десятиліттями не ставала нога дорожника: журналіст розкритикував волинські дороги

10 Липня 2018, 09:20
Журналіст розкритикував волинські дороги 1187 Джерело: Версії
Журналіст розкритикував волинські дороги

Заступник директора Центру журналістських розслідувань «Сила правди» Юрій Горбач розкритикував волинські дороги.

Своїми враженнями від поїздки дорогами Іваничі-Сокаль і Павлівка-Сокаль Горбач поділився у Facebook.

«Знайшов місце, де, вже мабуть десятиліттями не ставала нога дорожника. Це межа Волинської та Львівської областей, одна з трьох доріг, які з'єднують ці області. І якщо дорогу Луцьк-Львів нарешті відремонтували, то на дорозі Іваничі-Сокаль і Павлівка-Сокаль забули як виглядає дорожня техніка. В цьому напрямку їздив і роки два тому. Тоді дорогу рейсовий автобус об'їжджав полем (там було швидше і безпечніше). За цей час нічого не змінилося. Середня швидкість тут - 10-15 км/год», - написав автор.

Він додав, що дорога важлива. Мало того, що у цьому напрямку чимало сіл, люди в яких інколи потребують медичної допомоги, а «швидка» на такій дорозі, за словами журналіста, точно не вкладеться в норматив 10-20 хв, так ця дорога є найкоротшим шляхом між одразу трьома райцентрами Волині - Іваничі, Локачі, Горохів, і львівським райцентром Сокаль та містом Червоноград.

«Не знаю, що призвело до того, що львівські і волинські чиновники багато років ігнорують стан дороги на межі областей, але далі так бути не може! Відремонтуйте, а краще збудуйте нову, бо ремонтувати там по суті немає чого», - написав Горбач.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024