стрічка

Волинь спрямувала до державного бюджету майже 1,5 мільярда гривень

05 Липня 2018, 13:38
860

У січні-червні 2018 року волинські платники податків спрямували до державного бюджету 1 мільярд 452 мільйони гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС.

Про це інфрмують у відділ організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Надходження податкових платежів до держбюджету у першому півріччі 2018 року на Волині перевищили минулорічні показники на 23,5 відсотка, - інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

«Перше півріччя цього року в питанні мобілізації  податків до держбюджету завершено з вагомим позитивом  – плюс 276,7 мільйона гривень до минулорічних показників. За жодних умов не йдеться про посилення фіскального тиску. Натомість ефективна система протидія ризикам несплати, насамперед при формуванні безпідставного податкового кредиту, дозволяє своєчасно виявляти проблемні місця та вживати  належних заходів», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів підкреслила, що конструктивний діалог з представниками сумлінного бізнесу – основний чинник, що сприяє наповненню бюджету.

«Ми вибудували ефективний діалог з тими платниками, які працюють прозоро та розуміють як важливо дбати про інтереси держави. Щодо тих платників, котрі мають наміри маніпулювати з показниками податкової звітності, то наявний аналітичний інструментарій дозволяє надзвичайно швидко виявляти такі факти та переконувати платників працювати з дотриманням вимог чинного законодавства», - підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024