стрічка

Іваничівські призовники масово «косять» від армії

04 Липня 2018, 09:37
Іваничівські призовники «косять» від армії 1249 Джерело: Днепр Час
Іваничівські призовники «косять» від армії

В Іваничівському районі призову підлягало 609 чоловік, більше половини навіть не з’явилося на комісію – 445. 

Про це стало відомо 2 липня під час наради за участі голови Іваничівської РДА Лілії Кревської.

Зокрема, про підсумки проведення призову громадян України на строкову військову службу на території Іваничівського району у квітні – травні доповіла заступник голови районної державної адміністрації Людмила Войтович та військовий комісар Іваничівського райвійськкомату Олександр Демчук.

Весняний призов громадян на строкову військову службу в Іваничівському районі проходив в період з 02 квітня по 31 травня 2018 року. Підготовчі заходи та медичний огляд призовників розпочато з 01 березня 2018 року. Відправка призваних у війська проводилась з 02 квітня по 25 травня 2018 року.

Підлягало виклику 609 чоловік;

Не з’явилося на комісію – 445  (73,1 %);

Пройшло призовну комісію -164 (26,9%);

Визнано придатними до військової служби – 120 (73,2%);

Призвано на строкову військову службу – 14 чоловік.

Слід зазначити, що в кращу сторону по підготовці, організації і проведенню весняного призову відмічаються: Іваничівська селищна, Литовезька та Морозовичівська сільські ради.

Розшук призовників, які не з’являлися на призовні комісії, проводився силами військового комісаріату, Іваничівським відділенням Горохівського відділу поліції ГУ національної поліції України у Волинській області та відповідальними за військово-облікову роботу у сільських радах. Більшість призовників, які не з’являються на засідання призовної комісії, шукають шляхів уникнення призову за межами України.

Під час зустрічі було наголошено, що задля покращення роботи із забезпечення осіннього призову необхідно консолідувати зусилля усіх відповідних служб. Окрім того, активізувати інформаційно-роз’яснювальну та просвітницьку роботу серед населення.

Нагадаємо, з 2 липня почалася реєстрація електронних кабінетів вступників, яка триватиме до 18:00 25 липня.

Коментарі
04 Липня 2018, 13:37
Що ж ви так дітей депутатів, прокурорів і суддів,податківців чи чиновників не шукаєте. Все біднотою дири латає, кому життя шикарне і пляжи на мальдівав а кому окопи і вмирати за їз шикарне життя. Ви довели країну до того, що вони після школи змушені не про майбутне і освіту свою думати а по заробітках їздити, щоб прокормити себе і свої родини. А тим писакам які розказують про втечі, раджу хоч раз підняти жопу і поїхати попробувати що це за труд заробітчанина, це не в кабінетах сраки відсиджувати.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024