стрічка

Дорогами Волині проїдеться винахідник-марафонець з Франції

03 Липня 2018, 11:40
The Sun Trip 1285
The Sun Trip

Дорогами Волині їде учасник міжнародного велосипедного марафону «The Sun Trip».

Про це повідомили у прес-службі Волинської ОДА.

Ініціативна група з країн Європейської співдружності у складі 40 осіб здійснює велосипедний марафон «The Sun Trip» по легендарному Шовковому шляху від Франції до Китаю, в тому числі й шляхами України та Волині.

Мета марафону — впровадження новітніх інноваційних технологій у сфері збереження енергії та залучення сонячної енергії для застосування у світовій економіці.

Слід зазначити, що маршрут велосипедного марафону проходить через Швейцарію, Німеччину, Чехію, Польщу, Рeспубліку Білорусь.

Натомість один із учасників марафону — Ліонель Серра — виявив бажання проїхати шляхами України.

Так, в останній момент учасник марафону змінив маршрут і сьогодні, 3 липня 2018 року приїде до Луцька. Орієнтовно о 14 годині він прибуде на Театральний майдан (час прибуття може змінитися).

До слова, інженер з Інституту сонячної енергії Ліонель Серра зацікавився питаннями збереження енергії та її експлуатації в Україні і вирішив взяти участь у цьому марафоні не лише заради спорту, а також і як науковець-винахідник та підприємець, адже він правомірно вважається одним із найкращих фахівців з питань збереження енергії.

Між іншим, Ліонель Серра користується лише електрокаром, розробляє і тестує електромотори та передає свій досвід партнерам.

Його мета – ознайомити українське суспільство з новітніми технологіями, налагодити ділові стосунки в цьому напрямку з місцевими фахівцями та підприємцями. Так, пан Серра володіє французькою, англійською та італійською мовами.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024