стрічка

Подарунок на День Ковеля: концерт зірок та сертифікат на 2 мільйони

03 Липня 2018, 12:17
1096

Незважаючи на прохолоду та дощ, увечері у День міста на площі Героїв Майдану зібралось чимало ковельчан, які чекали на виступ зірок – Tayanna та гурту «Ляпіс-98».

Про такий музичний подарунок подбав народний депутат Степан Івахів та його благодійний фонд «Патріоти Волині», – повідомляють у Ковельській міській раді. 

«Ніде так не вміють гарно святкувати, як у Ковелі. Але разом з тим, можу з впевненістю сказати, що тут найбільший порядок, це надзвичайно гарне місто», – зазначив Степан Петрович під час привітння зі сцени.

Також він подарував сертифікат на 2 мільйони гривень. Як розповів Степан Івахів, що традиційно з міським головою вони ставлять собі завдання на День міста, яке згодом спільно реалізовують. На цей раз прийняли рішення про розбудову парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. Народний депутат наголосив: «Ковельчани хочуть бачити парк по-справжньому європейським і з приємністю тут відпочивати та проводити своє дозвілля. Тож настав час змін».

Заступник міського голови Ігор Прокопів вручив Степану Івахіву Подяку міського голови. У ній йдеться: «За підтримку закладів освіти, охорони здоров’я, культури та спорту, відстоювання інтересів громади міста Ковеля та з нагоди Дня міста».

 
















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024