стрічка

Володимирчани взяли участь у міжнародному джазовому фестивалі

02 Липня 2018, 09:57
Дует the breeze 1043
Дует the breeze

Днями у Львові відбувся VIII міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest 2018 (Alfa Jazz Fest до 2017 року). Протягом цих днів на сцені виступило понад 170 виконавців з 17 країн світу.

В рамках фестивалю проходив конкурс Street music by Leopolis Jazz, де свою майстерність продемонстрував новостворений гурт з Володимира у складі Сергія Лященка та Юрія Бурцана.

Про це повідомив Сергій Лященко на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні у Львові, у рамках jazz fest, проходив конкурс Street music by Leopolis Jazz, де кожен з починаючих гуртів, які попередньо заповнили анкету, мали можливість виступити та показати свій талант. Я, та Юра Бурцан назвали свій дует the breeze, та виступали під номером 37. Насправді все було МЕГА Круто, не дивлючись на погану погоду, все пройшло чудово, люди зупинялися і слухали нас. Ми щиро дякуємо Андрій Садовський, за ВСЕ. Впершу чергу за звук!!!!). Також Володимир Омелянюк, за підтримку і фото!). І ВСІМ хто підтримав та голосував за нас!!!!! Дякую!!!! Також велике дякую Kateryna Kozlova», - йдеться у дописі Сергія.




 

Нагадаємо, володимирчанин Сергій Лященко - переможець «Битви таллантів» у Володимирі. Це саме той парубок, який подарував Володимирщині чарівну мелодію народного вірменського музичного інструменту – дудук.

Відзначимо, що Міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest щорічно проходить в форматі open-air. Перший фестиваль успішно пройшов в 2011 році. The Guardian включив його в список кращих фестивалів Європи. Фестиваль традиційно проходить на трьох сценах: головна сцена в парку ім. Б. Хмельницького -сцена імені Едді Рознера (вхід по квитках) сцена на центральній площі Львова - площі Ринок (вхід вільний) сцена в історичній частині міста - дворі палацу Потоцьких (вхід вільний).   

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024