стрічка

Працівники «Modern-Expo» – серед переможців чемпіонату України з веслування на «Драконах»

01 Липня 2018, 15:59
1012

Команда холдингу «Modern-Expo» стала чемпіоном України з веслування на човнах «Дракон»  серед корпоративних та аматорських команд на дистанції 1000 метрів.

З перемогою працівників привітав на своїй сторінці у Facebook керівник компанії Петро Пилипюк.

«Вітаємо команду Modern-Expo з перемогою!!! Чемпіон України на дистанції 1000 м, Срібний призер в загальному заліку Чемпіонату України з перегонів на човнах Драконах!!! Modern-Expo ви реально круті!!! Ми вірили в Вас і Ви зробили це!!!»  – написав Петро Пилипюк.

Чемпіонат відбувався з 29 червня по 1 липня 2018 року у Києві, на водному стадіоні «Спортивний комплекс» – акваторія «Наталка». Організатор – Федерація України з веслування на човнах «Дракон». Президент Федерації – Моргун Валерій Павлович. Змагання проводяться на човнах «Дракон» типу Д-22, у відкритому класі (допускаються чоловіки і жінки). В команді має бути 22 учасники, один тренер та представник. Дистанції – 200, 1000 метрів. 

Федерація оплачує витрати на організацію та проведення Клубного чемпіонату. Кожна команда сплачує стартовий платіж, який становить 6000 грн з екіпажу, в дану вартість також входить три безкоштовні тренування екіпажу на воді із досвідченим тренером, оренда човна «Дракон» та весел.

«Чемпіонат 2018 року з веслування на човнах «Дракон» серед корпоративних та аматорських команд проводяться з метою: широкого залучення населення до заняття фізичною культурою і спортом; популяризації здорового способу життя і активного відпочинку; подальшого розвитку і популяризації веслування на човнах «Дракон» серед непрофесійних веслувальників; підвищення культурних і спортивних зв’язків між спортсменами і спортивними клубами, організаціями; активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях», – зазначають на офіційному сайті Федерації України з веслування на човнах «Дракон».




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024