стрічка

Сукні, танці та червона доріжка: у Старій Вижівці випускники прощались зі школою

01 Липня 2018, 10:35
4750

Урочиста церемонія вручення атестатів у Старій Вижівці відбулася 29 червня у стилі кіно.

Про це пише Волинська правда.

Випускники та «продюсери» заходу взялися за справу креативно. Ось уже ближче до вечора на подвір’ї школи зібралося чимало друзів, рідних та близьких, школярів та просто знайомих випускників. 37 щасливих облич спускалися по червоній доріжці, немов зірки. Вони справді були зірками цього свята: у дівчат виблискували у волоссі діадеми, а хлопці тішили присутніх своєю невимушеністю та щирими посмішками.

Настав довгоочікуваний момент вручення атестатів (так би мовити, пропусків у доросле життя). Випускники йшли гордо, впевнено і красиво, а директор школи Марія Резь щиро бажала кожному успіху у подальшому житті. Батьки та рідні вітали їх: засипали квітами та подарунками. Мало хто стримував сльози, адже все це відбувалося під «акомпанемент» щирих матусиних слів.

Усіх випускників та присутніх енергійно привітав колектив маленьких танцівниць. Матусі та навіть бабусі випускників співали пісні і бажали дітям легкої долі. Своїм танцем під найсучасніші треки веселі матусі «запалили» усіх. Круті, стильні та драйвові: вони показали, на що здатні для своїх синів та дочок. Серію привітань піснею «закрив» Ярослав Карпук. Від голосу цього юнака йшли просто мурашки по тілу.

Надали слово і винуватцям свята. Кожен з них вдячний батькам за життя, турботу і підтримку. Зі сльозами на очах та міцними обіймами випускники танцювали з найріднішими. Вони попрощалися з класними керівниками та подякували їм за науку.

Наостанок красені хлопці та принцеси дівчата виконали чуттєвий випускний танець. Сумні і водночас щасливі, бо вже дорослі, випускники фотографувалися з рідними та друзями і приймали привітання. Ось і закінчився цей шкільний фільм з найгарнішими акторами, але «далі буде»,бо ж життя лише починається.



















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024