стрічка

У Володимирі парафіяни блокують церкву — хочуть, аби їх почув Патріарх

25 Червня 2018, 17:29
2485

Парафіяни Собору Юрія Переможця, що у Володимирі-Волинському, замкнули храм і не впускають туди ні священиків, ні людей.

Суть конфлікту викладена у відео, яке розмістили у мережі YouTube.

З відео можна зрозуміти, що до блокування святині парафіяни вдалися після того, як дізналися, що вище церковне керівництво прийняло рішення зняти отця Євгена з посади настоятеля собору, а його сина отця Андрія - перевести на іншу парафію.

Саме з цього приводу парафіяни собору написали звернення ( з 750 підписами) і вирушили на прийом до Патріарха Філарета, проте рішення оскаржити не вдалося.

Більше дівіться у відео:

- Поки з Київського Патріархату не приїде сюди людина і не розбереться у всьому тому, що сталося, ми вирішили церкву не відкривати. Нас повинні повинні почути...А ми своїх священиків просто так не віддамо..., - кажуть парафіяни Собору Юрія Переможця.

Коментарі
26 Червня 2018, 14:51
Чудове повчання попам.<br/>Прийшли і віщають до людей: &quot;а тепер мене послухаєм, почуєм істину!&quot;<br/>А люди їм файно сказали: Майдан Реальний. Ми вже не тупі овечкиі і знаємо свої права та можливості, знаємо як жити так, щоб не терпіти якогось невідомо якого нового попа...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024