стрічка

Ковельчани обурилися через потріскані дошки на нових лавках

22 Червня 2018, 09:57
фото ілюстративне 1823 Джерело: Fonday.ru
фото ілюстративне

У центрі Ковеля встановили нові парапети для лавочок, оскільки старі втратили свій привабливий вигляд.

На ці роботи з бюджету міста виділили 60 тисяч гривень. Виготовленням і встановленням парапетів займається комунальне підприємство «Добробут». Окрім цього, за ці кошти обіцяють відремонтувати й інші понищені лавочки на бульварі Лесі Українки.

Однак не встигли комунальники оновити парапети, як користувачі соціальних мереж звернули увагу на їх якість. На викладених фото можна побачити, що для лавочок була використана низькоякісна деревина, на ній є тріщини, існує велика ймовірність подряпати одяг або загнати скалку у шкіру.

«Дівчата в сукнях і лосінах, будьте обережні! Ось такі лавки придбали, наші очільники у підрядника, для нас. Ті хто купував, сидіти на них не будуть, то ж насолоджуватися нам. Жахливо те, що нас досі «мають» а ми сидимо і спостерігаємо. Чув, що в Ковелі є громадська рада, може вона розбереться...», – пише Сашко Криштоф на своїй сторінці у Фейсбук.



 

«Це не лавки, а відходні дошки, які тільки для розтопки і годяться, все як я і писала вже, ціна мінімальна а списали кругленьку суму, от вам і корупція на рівному місті, вміє наш мер гроші заробляти, гнати треба його тими дошками», – каже у коментарях до допису Ольга.



 

«Жесть!Те, що не пішло на розпалку! Розсохше і старе!», – погоджується з іншими дописувачами Альона.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024