стрічка

У Любомлі ексгумували тіло багатодітної мами-породіллі

20 Червня 2018, 16:14
2292

Любомльчанка Юлія Оніщук після народження третьої дитини померла у районній лікарні 12 лютого 2018 року. Родичі породіллі звинувачують лікарів у непрофесійності.

За словами очевидців, у середу, 20 червня, на міському кладовищі здійснили ексгумацію тіла Юлії Оніщук, яке доставили у районний морг, де й проводять експертизу, аби з’ясувати причину смерті.

Ексгумація — вилучення трупа з місця поховання, при необхідності його огляду, проведення експертизи в ході розслідування кримінальної справи.

Нагадаємо, мама трьох діток Юлія Оніщук три дні боролася за життя, але, на жаль, після важких пологів вона втратила багато крові, якою з нею поділилося кілька десятків небайдужих жителів району.

Що стало причиною смерті жінки: халатність та непрофесійність лікарів, чи травма, через яку стався розрив селезінки спробували з’ясувати в програмі «Стосується кожного», що вийшла на телеканалі «Інтер» 19 березня. 

Відео з ефіру дивіться ТУТ. Детальніше читайте у матеріалі: «На всю країну говорили про причину смерті породіллі з Любомля».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром