стрічка

На Ковельщині погорілець стверджує, що будинок хтось підпалив

18 Червня 2018, 11:42
фото ілюстративне 962
фото ілюстративне

Минулого тижня у Ковельському районі сталося три пожежі.

Про це сьогодні на апаратній нараді у голови Ковельської адміністрації повідомив начальник Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області Володимир Войтанік, – пише ПроКовель.

За словами головного рятівника Ковельщини, за кілька днів після цього вже в селі Доротище загорівся будинок. І знову вогонь знищив дав приміщення і речі домашнього вжитку. На гасіння пожежі залучалися працівники пожежно-рятувальної частини Ковеля і команди МПО сіл Доротище, Облапи. На думку Володимира Войтаніка, причиною загоряння є необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

«Власник житла стверджує, що його будинок хтось підпалив», – уточнив Войтанік.

У вівторок у селі Білин горів житловий будинок. На місце події негайно виїхали підрозділи пожежної частини Ковеля та машина місцевої пожежної охорони села Скулин. Останні встигли ще до приїзду своїх колег з міста приборкати вогонь. Однак потім у сільської пожежної машини зламався двигун. Тепер її ремонтують. А люди, в яких горіло житло, зазнали чималих збитків, адже вогонь встиг знищити перекриття даху і 6 метрів квадратних покрівлі. Причиною називають: коротке замикання електропроводки.

А минулої п’ятниці на трасі Київ-Ковель-Варшава біля повороту на село Волошки горів автомобіль ГАЗ 3302. Вогонь повністю знищив авто. Попередньою причиною пожежі рятувальники називають коротке замикання електропроводки моторного відсіку.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024