стрічка

На Ковельщині автівками звозять сміття у городилецький ліс

17 Червня 2018, 16:13
Сміття у лісі 1176
Сміття у лісі

У селі Городилець Турійського району, яке знаходиться поблизу Ковеля, у місцевому лісі люди утворили незаконне сміттєзвалище.

Про це пише Богдан Вавринюк на своїй сторінці у Фейсбук.

«Село Городилець. Волинь. Чи можна назвати людей, які привезли сміття в ліс людьми. Мiське смiттєзвалище знаходиться через 2 км. Пiдскажiть як боротися з такими особами», – написав він у дописі.

На фото видно, що сміття звозять автівками.

«Це сміттєзвалище в мене під будинком і воно справді не є законним (землю вкрали, а люди везуть сміття). Я просто в шоці від цього свинства!!! Це центр села!!! За 150 метрів знаходиться школа, дитячий садочок, ФАП, церква. А гадять тут всі і місцеві в тому числі, мало того приїде якесь ... і викине сміття просто на дорозі, або під сосни і потім вітер розносить його по лісі. Це просто страшно на це дивитись! Не раз ходила сваритись і контролювати щоб завозили хочби в саму яму, а ще краще взагалі з іншої сторони кар'єру. А на рахунок прибирання, то як прибирали останній раз ( десь трохи більше місяця назад) прийшли 10 осіб, хоч оголошення по селі були розклеєні! Тут без екологічної служби не обійтись!!!», – зазначає у коментарях Олена Васковець Якимович.

 



Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024