стрічка

Лучанам покажуть культове кіно під відкритим небом

15 Червня 2018, 17:26
фото ілюстративне 2485 Джерело: Weacom
фото ілюстративне

У Луцьку пройде черговий кіноперегляд від багаторічного проекту «Lutsk night cinema». Цього разу глядачі зможуть подивитися культову стрічку «Леон».

Дивитимуться кіно у суботу, 16 червня, на стадіоні СНУ ім. Лесі Українки (вул. Ярощука, 30).

Перед початком самого кіноперегляду для гостей події виступить кавер-гурт «111» – чудове поєднання звучання бандури, контрабасу та мелодійного, ніжного жіночого голосу.

«Ми обрали цей фільм, тому що вважаємо його дуже сильним. Окрім того, декілька років тому ми вже хотіли переглянути цей шедевр на стадіоні, але погодні умови завадили нам. Ми хочемо все ж показати цю справді визначну картину нашим кінолюбам», – говорять про свій вибір організатори заходу.

Організатори радять для зручності брати каремати, пледи, друзів та все, що зробить перегляд приємнішим. Єдина заборона від проекту – алкоголь. «Lutsk night cinema» пропагує здоровий спосіб життя, тому проносити спиртні напої в сумках або в собі забороняється.

Кіноперегляд є абсолютно безкоштовним. Він існує завдяки добровільним внескам своїх глядачів. На вході гостей чекатимуть милі та усміхнені організатори з традиційною банкою-збиранкою, куди можна кинути гривню або ж більше.

Будьте впевнені, що тут вам точно будуть раді, а кожен і кожна з вас отримає побажання гарного кіноперегляду.

Слідкуйте за новинами проекту «Lutsk night cinema» на сторінках у Facebook  та Instagram.

Афіша заходу
Афіша заходу

 

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024