стрічка

Волинська команда перемогла на чемпіонаті України з пляжного гандболу

15 Червня 2018, 09:32
1383

У київському Гідропарку на головній арені «Міста Спорту» відбувся чемпіонат України з пляжного гандболу серед жінок і чоловіків. Золото серед чоловіків виборола збірна Волинської області, а серед жінок - харківська «Перша столиця».

Про це повідомляє УНІАН.

Протягом п'яти днів близько 200 спортсменів змагалися на столичному піску за національну першість, повідомляє офіційний сайт Спортивного комітету України. У жіночому фіналі зустрічалися минулорічний чемпіон «Перша столиця» (Харківська область) і «Галичанка» (Львів).

Переможцем вирішальної дуелі стали харків'янки, які виграли з рахунком 2-0. Жіноча гра за бронзу «Дніпрянка» (Херсон) - «Спартак» (Київ) була більш інтригуюча. Перший сет впевнено виграли херсонські спортсменки, а в другому - спартаківки переломили хід зустрічі на свою користь. У серії буллітів більше пощастило «Дніпрянка».

Кульмінацією став чоловічий фінал, який перетворився в дербі між земляками - збірної Волинської області та командою з міста Нововолинськ. Гра тримала глядачів у напрузі до останньої секунди. Героєм першого сету став 18-річний воротар команди Нововолинськ - Максим Лобчук, який зробив більше десяти неймовірних сейвів і не залишив жодних шансів на перемогу суперникам. Перший сет - 18-6 за Нововолинськом.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024