стрічка

На Волині перевірили заклади для відпочинку дітей: у третині з них знайшли порушення

14 Червня 2018, 12:17
1558 Джерело: tvoemisto.tv

Фахівці перевірили пришкільні табори та санаторії на Волині і виявили в деяких з них порушення.

Про це стало відомо під час чергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій відбулося у режимі відео-селектору з районними адміністраціями 14 червня, пише прес-служба Волинської ОДА.

Так, начальник головного управління Держпродспоживслужби в області Богдан Лозинський розповів, що цьогоріч область оминули гострі кишкові інфекції.

«Перевірили 106 закладів, де масово відпочивають діти - пришкільні табори, санаторії. В 33 з них були виявлені порушення. Зокрема, недотримання температурних режимів при зберіганні продуктів», - зауважив чиновник.

За його словами, усім закладам дали рекомендації по усуненню порушеньта проведена відповідна робота.

«При високих температурах в цих закладах неправильно зберігають продукти, а потім діти з отруєннями потрапляють до лікарні. Велике скупчення дітей, поширюються різні інфекції. Я відчуваю ці проблеми, не будучи фахівцем. Поки ви будете аналізувати чи збирати інформацію, пройде чимало часу. Якщо ви думаєте, що не маєте права на раптові перевірки – я Вам дам відповідне доручення їх проводити. Я не дозволю, аби Ви через страх втратити посаду ризикували життями дітей», - сказав голова ОДА Олександр Савченко.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром