стрічка

Селяни з Камінь-каширщини вимагають перевірити законність вирубки лісу

14 Червня 2018, 11:07
фото ілюстративне 1424
фото ілюстративне

Деякі жителі села Нові Червища Камінь-Каширського району припускають, що вирубка дерев на території лісів біля урочища «Гольське» проводиться незаконно.

З таким припущенням люди звернулися до депутата Волинської облради Володимира Кучера, — інформує сайт Волинської облради.

Селяни також зазначають, що їм відомо, що в населеному пункті функціонують незаконні пилорами та відбувається торгівля необлікованою лісовою продукцією без відповідного маркування.

«Дана вирубка відбувається під виглядом боротьби з короїдом, вирізаються сосни віком не більше 50-ти років. Місцеві жителі зазначають, що на території, якою опікується майстер лісу Приходько Микола Григорович, відведено під вирізку біля десяти ділянок. Зважаючи на вище викладене, прошу провести перевірку даної інформації та притягнути винних осіб до відповідальності», — йдеться у  запиті  Володимира Кучера, спрямованому начальнику Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Цей запит щодо проведення перевірки незаконної вирубки дерев у лісах біля села Нові Червища Камінь-Каширського району озвучили на останній сесії обласної ради.

Однак депутати його не підтримали.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024