стрічка

«Галактика-Авто» порушує умови перевезення пасажирів у Ковельському районі

11 Червня 2018, 12:12
1501

Перевізником ТзОВ «Галактика-Авто» систематично порушуються договірні умови на перевезення пасажирів на приміських маршрутах загального користування Ковельського району.

Про це свідчать надіслані листи на адресу замовника перевезень – департаменту інфраструктури та туризму Волинської обласної державної адміністрації, які стосуються маршрутів: Ковель – Борщівка, Ковель – Гішин – Доротище, Ковель – Черкаси.

Станом на 29 травня 2018 року до Ковельської райдержадміністрації надійшли повторні звернення від Голобської селищної та Доротищенської сільської рад про порушення договірних умов ТзОВ «Галактика-Авто», яким керує Сергій Корсак.

 

Сергій Корсак
Сергій Корсак

 

«Просимо вжити дієвих заходів до перевізника ТзОВ «Галактика-Авто» з метою забезпечення безперебійного транспортного сполучення та виконання договірних умов на перевезення пасажирів та врахувати дані порушення при проведенні чергових конкурсів з визначення перевізників на маршрутах Ковельського району», – йдеться у листі голови Ковельської РДА Віктора Козака до облдержадміністрації.

 




 

До речі, у листопаді-грудні 2017 року Дубівський сільський голова Роман Троцюк кілька разів повідомляв департамент інфраструктури та туризму Волинської ОДА з проханням домогтися якісного, безпечного і ефективного перевезення пасажирів з Ковеля до приміського села Вербка.

Пропозиції сільської ради були враховані та з 19 грудня 2017 року дозвільні документи на перевезення пасажирів по маршруту № 208 «Вербка – Ковель» було надано ТзОВ «Бізнес-Рейс», яке не могло повноцінно працювати. Зі слів перевізника, його водіїв та пасажирів, водії міського маршруту № 1 «Льонозавод – вул. Незалежності» створювали аварійні ситуації, «підрізали рух транспортних засобів», вдавалися до відвертих погроз тощо.

Відомо, що власником маршруту № 1 є все теж ТзОВ «Галактика-Авто».

«Складається враження, що власник маршруту № 1 «Льонозавод – вул. Незалежності» користується особливою прихильністю окремих службових осіб та прагне встановити монополію по здійсненню пасажирських перевезень», – писав сільський голова Роман Троцюк у листі до ОДА.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024