стрічка

У військовому ліцеї у Ковелі пролунав Останній дзвоник

10 Червня 2018, 20:07
3200

У суботу, 9 червня, вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою у Ковелі святкували Останній дзвоник. 

Про це повідомляється на сторінці колишнього мера Ковеля та голови депутатської фракції «Солідарність» у Ковельській міській раді Сергія Кошарука у Фейсбук. 

«Відзначив внесок кожного з них у розбудову та догляд Ковельського відділення, їх праця важлива для розвитку закладу. Хлопці та дівчата допомогли одне одному стати кращими. Робота вчителів та вихователів відзначається батьками, адже їх діти стають справжніми громадянами України, знають зміст і цінність понять: Держава, Рідна земля, Родина, Мати й Батько, Людина!», – написав він у дописі.

В міжнародний день друзів Сергій Кошарук побажав ліцеїстам гартувати та зміцнювати свої дружні стосунки, щоби можна було й в майбутньому дружити та покладатися один на одного. «Особливі слова вдячності начальнику Волинського військового ліцею імені Героїв Небесної Сотні Павлу Боснюку, який взяв на себе важку ношу відповідальності за дітей, за вчителів, за державу!», – йдеться у дописі.

 




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024