стрічка

Представили нового командира 14 бригади

08 Червня 2018, 17:21
5394

Новим командиром 14 окремої механізованої бригади, що дислокується у Володимирі-Волинському, став бойовий офіцер полковник Сергій Войченко

Про це повідомляє прес-служба бригади на своїй сторінці у Facebook.

Полковник Сергій Войченко змінив на цій посаді першого командира бригади полковника Олександра Жакуна.

За традицією полковник Олександр Жакун урочисто передав Бойовий Прапор новому командиру бригади полковнику Сергію Войченку. 

Нагадаємо, полковник Олександр Жакун очолив новостворену 14 ОМБр наприкінці 2014 року, в час найгострішого воєнного протистояння, створив згуртований і боєздатний військовий колектив та збудував потужний бойовий організм, що став одним із кращих у Збройних Силах України.

«Олександре Миколайовичу! Дякуємо вам за те, що впродовж цих надзвичайно складних фронтових років ви були для нас надійною, непробивною, як скеля, опорою, підтримкою і батьком! Висловлюємо вдячність за ваші виважені командирські рішення, професіоналізм, самовіддачу, за вміння долати труднощі, за мудрість, довіру до нас, наполегливість, за підтримку й турботу про кожного бійця. 

Командире, ми разом із вами пережили пекельні бої у найгарячіших точках Східного фронту, разом святкували перемоги й оплакували втрати… І ви назавжди залишитеся для нас взірцем бойової доблесті, мужності, патріотизму і людяності! Ви назавжди залишитеся для нас ПЕРШИМ!.. Товаришу полковник, бажаємо вам невичерпної енергії та успіхів на новій займаній вами посаді і всіх Господніх гараздів!» - йдеться у дописі.

Нагадаємо, військова частина А 1008, що дислокується у місті Володимирі-Волинському потребує ремонту та приведення до належного стану об`єктів пункту її постійної дислокації.











 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024