стрічка

У селі на Іваничівщині просять відремонтувати церкву, школу і клуб

07 Червня 2018, 14:02
1206 Джерело: Popkov News

Особистий виїзний прийом громадян у Грибовицькій сільській раді 5 червня провела голова районної державної адміністрації Лілія Кревська.

Сільський голова Павло Степанець представив голові райдержадміністрації настоятеля місцевого храму отця Олега, який разом із жителем села Грибовиця, старостою Леонідом Ярощуком звернулись із проханням щодо виділення матеріальної допомоги на перекриття даху культової будівлі, – повідомляють у секторі з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації.

Керівника будинку культури села Грибовиця Зою Мельничук турбує проведення ремонту будинку культури та облаштування опалубки біля нього. Лілія Кревська повідомила, що з обласного бюджету виділили кошти в сумі 250 тисяч гривень для поточного ремонту закладу.

Директор ЗОШ І-ІІ ступеня села Грибовиця Галина Джерш підняла питання заміни підлоги у класних кімнатах навчального закладу.

Завідувач фельдшерсько-акушерського пункту села Грибовиця Ірина Міндзя просила сприяння у заміні вікон у приміщенні та ремонті пічного опалення.

Завідувач дошкільного навчального закладу «Сонечко» села Грибовиця Оксана Кузьмич ознайомила з роботою освітнього закладу. Вона повідомила, що є велика проблема – частина приміщення через аварійний стан пустує та потребує капітального ремонту.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024