стрічка

У Володимирі злодій «обчистив» склад приватного підприємства

04 Червня 2018, 17:33
1084

У княжому місті зловмисник, пошкодивши дах, проник у складське приміщення одного із приватних підприємств і викрав листи пінопласту та металеві труби.

Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 35-річний місцевий житель. Подія трапилася в суботу близько 21 години у Володимирі-Волинському, – повідомляє прес-служба поліції Волині.

До поліції із заявою про крадіжку звернувся виконроб одного із приватних підприємств. Правоохоронці з'ясували, що зловмисник пошкодив дах, після чого проник до складського приміщення. Там він викрав 126 листків пінопласту та 5 металевих труб завдовжки 3 м.

Частину викраденого майна вилучили та повернуть власникам. Сума збитків становить майже 7 тисяч гривень. До слова, зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Нагадаємо, днями від отриманих важких травм помер хлопчик, якого ввечері 31 травня у селі Острівок Володимир-Волинського району збила вантажівка. 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024