стрічка

Через систематичні прогули деяких членів Луцького виборчкому хочуть відкликати

02 Червня 2018, 15:32
ЦВК 1383
ЦВК

Членів Луцької виборчої комісії, які регулярно пропускають засідання з незрозумілих причин, можуть відкликати.

Про це стало відомо у суботу, 2 червня, пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

Сьогодні на засідання прийшли тільки сім членів комісії: керівник Леонід Будцев, Роман Мулярчук і Лілія Савонік від партії «БПП «Солідарність», Юлія Дзвонко і Оксана Костанда від «Радикальної партії Олега Ляшка», Мар’яна Цибульська і Леся Ларіна від «Самопомочі». Такої кількості присутніх виявилося недостатньо для проведення засідання.

Будцев зауважив, що всіх повідомляв про засідання, проте дехто вкотре не з'явився. За його слвоами, хтось не прийшов через сімейні обставини, хтось - через хворобу, а дехто не пояснив причину прогулу. Засідання пропустили Світлана Герченова, Тамара Гейло та Ірина Чебелюк з «Батьківщини», Інна Крочук, Оксана Коваль з «Народного фронту» та Василь Фролов з «УКРОПу», який, каже Будцев, мав прийти.

Окрім того, не було й представників з «Опозиційного блоку» —  Юлії Кубай, Богдана Демчука та Руслани Голосової, які 31 травня встали й вийшли, чим і зірвали засідання. Також засідання пропустили В'ячеслав Давидюк з «Європейської партії», Лілія Ярощук з парії «Зелені».

Керівник комісії Будцев зазначив, що така поведінка членів комісії вже систематична. На його думку, вони роблять це навмисно. Тому він заявив, що звертатиметься у Центральну виборчу комісію, аби вона відкликала постійних прогульників.

«Надіюся, що ми засвідчимо цей факт протокольно на засіданні. А якщо і тоді кворуму не буде, то я звертатимуся самостійно як голова комісії, щоб таки замінили таких членів», – зазначив Леонід Будцев.

Читайте також: Деякі члени Луцької ТВК прогулюють засідання

Дізнавайтесь останні новини Луцька першими.

Стежте за нами у TwitterGoogle+ та Instagram. Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024