стрічка

У Ковелі зустріли переможців чемпіонату Європи з пауерліфтингу

31 Травня 2018, 17:39
1195

Сьогодні, 31 травня, переможець чемпіонату Європи з пауерліфтингу Денис Остапук та срібна призерка Ксенія Токар повернулися з Франції додому. 

Про це повідомляє міська громадська організація «Спарта».

Їх зустріли заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк та тренер Валерій Дружинович.

Ігор Ярославович привітав спортсменів з успіхом. Він зазначив, що Денис та Ксенія є гордістю міста, вони прославляють Україну та Ковель далеко за їх межами. Земляки захоплюються їхніми перемогами, наполегливістю, майстерністю, впевненістю. Нехай щастить цим цілеспрямованим молодим людям і надалі!

Днями у французькому місті Берк-сюр-Мер пройшов чемпіонат Європи з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату. У змаганнях взяли участь 170 атлетів з 33 країн.

У складі збірної України були вихованці ковельського відділення ОДЮСШІ – Ксенія Токар та Денис Остапук (тренер Валерій Дружинович).

Ксенія (вагова категорія до 41 кг) здобула срібну нагороду серед дорослих та золоту – серед юніорів, а Денис (вагова категорія до 59 кг) виборов «золото» серед юніорів.

 




Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024