стрічка

Делегація з Володимира поїхала на святкування 900-річчя партнерського міста Цвікау

04 Травня 2018, 10:30
1799

Представники міської влади, депутати та громадськість міста Володимира-Волинського нині перебувають з візитом у Німеччині, в  рамках святкування 900-річчя партнерського міста Цвікау.

Про це у своєму пості розповідає перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

Ярослав Анатолійович у своєму дописі зазначив, що візит насичений робочими зустрічами та перемовинами.

В рамках візиту також говорили з німецькими партнерами про проект, в рамках якого за кошти уряду Німеччини їхні ж спеціалісти проведуть попередній аудит однієї з володимирських котелень та нададуть рекомендації щодо проведення термомодернізації закладів бюджетної сфери нашого міста, роботи заплановані на вересень-листопад цього року.

Нагадаємо також, що в останній місяць літа Володимир-Волинський вперше відвідають учасники європейського автобусного туру – цей маршрут представники делегації з Володимира детально обговорили із керівником «Туристичного агенства братів Ляйстнерів» паном Цергібель.

Обговорили також і вирішили інші питання, які стосуються співпраці міст-партнерів - Володимира-Волинського та Цвікау.

У Цвікау також перебувають депутати міськради Валерій Зінкевич, Олег Венгер, Сергій Радкевич та перекладач Вікторія Марчук. 

Візит у рамках святкування 900-річчя партнерського міста Цвікау, що у Німеччині, насичений робочими зустрічами та перемовинами. По прибуттю разом з депутатами міськради Валерієм Зінкевичем, Олегом Венгером, Сергієм Радкевичем та перекладачем Вікторією Марчук засвідчили шанування меру міста Піа Фіндайс, а також зустрілись із директором компанії забудови міста Цвікау паном Фроне та керівником підприємства енергозабезпечення міста паном Хентом Шель. Як попередньо домовлялись, ми подали німецьким партнерам проект, в рамках якого за кошти уряду Німеччини їхні ж спеціалісти проведуть попередній аудит однієї з міських котелень та нададуть рекомендації щодо проведення термомодернізації закладів бюджетної сфери нашого міста, роботи заплановані на вересень-листопад цього року. У останній місяць літа Володимир-Волинський вперше відвідають учасники європейського автобусного туру – цей маршрут ми детально обговорили із керівником «Туристичного агенства братів Ляйстнерів» паном Цергібель. Директор гімназії імені Клари Вік, доктор Флемін засвідчив готовність подальшої співпраці із нашими школярами в напрямку удосконалення ними навичок спілкування в німецькомовному середовищі, а з начальником відділу з питань молоді та освіти паном Кютлером домовились про обмін молодіжними групами уже на ці літні канікули. У своєму бюджеті німецька сторона заклала кошти на прийом збірної молодіжної групи з нашого міста на День молоді, що традиційно відзначається наприкінці червня. Приємно також, що мер міста Цавікау Піа Фіндайс відгукнулась на наше звернення щодо надання посильної допомоги та спеціального обладнання нещодавно відкритому у Володимирі-Волинському, першому на Волині інклюзивно-ресурсному центру, - йдеться у дописі першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука.

















 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024