стрічка

Архів новин за 14 Липня 2018

17:07
На засіданні Вищої кваліфікаційної комісії суддів України 13 липня 2018 року розглянули питання про рекомендування для призначення на посади суддів, у яких закінчився термін повноважень
17:07
Голова районної державної адміністрації Лілія Кревська та начальник відділу регіонального розвитку та інвестицій райдержадміністрації Людмила Обштир під час робочої поїздки у Павлівську ОТГ проінспектували хід ремонтних робіт з реконструкції школи і дитячого садочка в селі Старосілля
16:07
На проспекті Соборності чоловік вистрілив собі у голову на очах у подруги
16:07
Мешканець села Новий Двір Турійського району перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння у житловому будинку, в якому він проживає разом із сім'єю, ображав матір нецензурними словами, хапав її за одяг, намагався затіяти з нею бійку та виганяв її з будинку.
15:07
На автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне поблизу Цуманського поста авто влетіло у відбійник і перекинулося
15:07
За апеляційною скаргою прокурора судом апеляційної інстанції скасовано вирок Ковельського міськрайонного суду, яким громадянина визнано винним у вчиненні розспусних дій та задоволення статевої пристрасті неприроднім способом щодо двох малолітніх падчерок.
15:07
Вже другий рік поспіль, на межі Ковельського і Старовижівського районів, під патронатом Ковельської районної ради проводиться етнофестиваль «Гуртом ниву зажнемо», присвячений початку жнив.
14:07
Доручення розробити новий офіційний веб-сайт дав голова головного органу виконавчої влади в області Олександр Савченко
13:07
Квартет «Експромт» з Володимира-Волинського став лауреатом Міжнародного фестивалю молодих виконавців української пісні «Молода Галичина 2018».
13:07
У Луцьку відремонтують двір за майже 4,5 мільйона гривень.
12:07
Відбулися робочі зустрічі директора Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолія Пархом’юка та радника з питань децентралізації Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Оксани Урбан у Шацькій об’єднаній територіальній громаді та Світязі
12:07
Петро Євтушок за кілька місяців до свого звільнення з посади інспектора по роботі з персоналом заговорив про тіньові схеми, за якими на митну територію України ввозять контрабанду, та авто на іноземній реєстрації.
11:07
У поточному році на Волині зареєстрували 10 випадків кліщового лаймбореліозу та 3 – кліщового вірусного енцефаліту
11:07
До Луцька завітав заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, аби поспілкуватися з молоддю.
10:07
На курси з підготовки водіїв для учасників операції об'єднаних сил та постраждалих учасників Революції Гідності з Луцька виділять 405,36 тисячі гривень.
10:07
Поліція викрала жителя Луцька, який продукував та розповсюджував порнографічні відео
10:07
В обласному центрі Волині проходитиме чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих.
10:07
На Волині організовують Всеукраїнські військово-патріотичні табори «Легіонер» (для хлопців) та «Оріяна» (для дівчат).
18/04/2024 Четвер
18.04.2024