стрічка

Архів новин за 05 Червня 2018

21:06
Ковельський міськрайонний суд Волинської області 25 травня виніс вирок чоловіку, який п'яним вчинив грабіж електронної сигарети.
21:06
В обласному центрі Волині почали вирощувати рослинні скульптури-дельфіни.
20:06
Дмитро Терьохін, нинішній очільник відділу культури та туризму міськвиконкому Володимир-Волинської міської ради, написав заяву на звільнення із займаної посади. 
20:06
Ковельський міський центр «Спорт для всіх» провів Міжнародний турнір серед дітей 2008 року народження, присвячений Дню захисту дітей. ️ 
19:06
Поліція просить допомогти у пошуках зниклої на Волині школярки.
19:06
У касі державного банку «Ощадбанк» у пачці національної валюти  Віктору Ярмолюку поклали фальшиву купюру.
18:06
Уже рік спільно об’єднавшись у сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Бортнів Еко Продукт», жителі села Бортнів Поромівської об’єднаної територіальної громади Іваничівського району, займаються тепличним господарством і вирощуванням ягідних культур. Його метою є обслуговування преважно своїх членів на засадах взаємодопомоги й економічного співробітництва
18:06
Трьох волинян, які загинули у війні на сході України, відзначили посмертними нагородами
17:06
У місті Луцьку, на проспекті Соборності, 18, в приміщенні Палацу урочистих подій, створять Центр соцпослуг «Прозорий офіс».
17:06
Станом на 5 червня у Нововолинську зареєстровано 16 хворих на кір.
16:06
Поліція Волині затримала чоловіка, який пограбував пенсіонерку.
16:06
На автотрасі у Луцькому районі сталась дорожньо-транспортна пригода, через яку рух в обох напрямкакх сильно ускладнений.
16:06
Два волинські університети потрапили до рейтингу найкращих вищих навчальних закладів країни.
15:06
Інтернет-видання Район.in.ua – це титульний сайт однойменної мережі сайтів, які уже встигли завоювати довіру читачів
15:06
У селі Бужанка Поромівської ОТГ Іваничівського району провели капітальний ремонт зупинки громадського транспорту
15:06
Сьогодні, 5 червня, Апеляційний суд Волинської області поставив крапку за позовом ковельчанки, директорки МПП «Землемір» Інни Конащук (дружини екс-радника мера міста Юрія Конащука) до депутатки Ковельської міської ради з фракції «Солідарність» Ірини Роїк про захист честі, гідності та ділової репутації.
15:06
В обласному центрі Волині на вулиці Конякіна виявили тіло безхатька.
14:06
На берегах Світязю починається сезон відпочинку. Минулих вихідних ожила Гряда, хоч популярне місце відпочинку, але було незвично малолюдним.
14:06
Очільник постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру Євген Ткачук склав свої повноваження, як голови, проте в комісії залишається.
14:06
Із настанням теплого періоду, початком оздоровчої кампанії, підвищенням міграції населення з’являється ризик масових харчових отруєнь та спалахів інфекційних захворювань.
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024